Skip to main content

Constelațiile Familiale Spirituale sunt puțin diferite de cele Clasice. In constelațiile Familiale clasice facilitatorul are un rol mai activ în constelație, unde ar putea poziționa sau direcționa într-un fel sau altul Constelația. In cele spirituale, facilitatorul in general intra in cimp fără o anumită intenție de a rezolva sau vindeca și practic nu se implică în constelație.. Facilitatorul deschide cimpul cu intenția simplă de a oferi un spațiu sacru unde ce are nevoie să se exprime și să iasa la suprafață poate ieși exact cum este, fără a supresa mesajul sau manifestarea.. In așa fel, facilitatorul observă împreună cu căutătorul ceea ce iese la suprafață și fiind în contact cu iubirea necondiționată și mai marea putere, apare o înțelegere a situației din altă perspectivă și la un nivel mai adînc. Astfel, apare posibilitatea deschiderii inimii și a minții de a vedea și a înțelege anumite situații de caracter personal, familial sau colectiv la un nivel mai adînc, de unde poate izvorî o nouă petală a înțelepciunii.. a iubirii necondiționate față de noi și cei din jur. Anume din acest loc, a deschiderii inimii noastre către ceea ce nu înțelegem sau respingem sau judecăm, se încep a dezlega acele blocaje care ne-au stat în cale pina acum. Din asemenea intilniri și iluminări ale minții și inimii, incepe a se întâmpla magia – inima nu doar ni se deschide dar începe a crește și umple cu iubire necondiționată și apoi această iubire incepe a curge și revărsa în toate sferele, aducind schimbări organice la toate nivelurile. De acolo nu mai trebuie sa forțezi, sa mergi la alții să te rezolve sau vindece, dar intri in contact cu puterea și intelepciunea ta interioară și crești în suveranitate dar în același timp in conectiune adîncă cu toți și tot din jur.

Personal, nu consider că totul se poate rezolva într-o singură ședință sau in scurt timp, caci constelațiile spirituale implică procese la nivel de suflet si au un caracter mai lent de deschidere sau ‘așezare’ a acestor energii. Pentru mulți, constelațiile oferă un început de un drum nou sau pot servi ca ‘stepping stones’ (trepte) pe drumul de iluminare și vindecare trupească și sufletească. Cu toate acestea, sunt multe cazuri in care participanții au avut parte de vindecări sau rezolvarea situațiilor doar dintr-o singură sau două ședințe.

În cercurile de constelații spirituale în fomra online (în Zoom) și împreună ne vom conecta cu energia adusa de fiecare membru din grup precum și cu ghidarea spirituală. Vom folosi meditații, expresii artistice, mișcări somatice precum și exerciții de mini constelații pentru toți participanții. Voi deschide spațiul și pentru constelații personale.

Cine se poate înscrie:
– cei care se simt blocați, frustrați, mâniați etc
– cei care se simt că se învârt în cercuri
– cei care se simt adesea ‘trigați’ (cînd acțiunile altor persoane îi deranjează imens)
– cei care au probleme de familie (partener, copii, socri, cumnați, părinți etc.)
– cei care simt că sunt în procese/situații repetitive (același tip de partner abuziv sau fara bani sau cu probleme alcoolice, același tipar de manager/director, același tip de probleme cu colegii/salariații, același tipar de clienți etc)
– cei care au probleme de sănătate, mai ales condiții cronice
– dereglări de somn
– probleme cu afacerea personală
– și orice alte situații în care persoana se simte confuză, pierdută, neajutorată sau blocată și ar vrea să vadă de unde răsare situația în cauză sau care ar putea fi legăturile la nivel subconștient in privința acestei situații
– persoane care simt chemarea sufletului de a afla mai multe, de a se deschide mai mult, de a învăța mai multe despre viața, omenire, natură și spirit.

Pentru cine nu recomand înscrierea la asemenea cercuri:
– cei care sunt in grija psihiatrului
– cei care nu se află intr-o stare emoțională stabilă
– femeile însărcinate
– femeile în primele luni după naștere
– persoanele care se simt in stare de supraviețuire
– persoanele care primesc tratamente grele de tip chemo
– persoanele sub 18 ani

La ce te poți aștepta în timpul constelațiilor:
– procese în grup cît și procese în perechi
– intilnirea umbrelor
– s-ar putea ca anumite situații neplăcute sau secrete familiale să iasă la suprafață în fața întregului grup
– s-ar putea ca anumite chestii pe care și tu le ții secret să iasă la iveală (dacă e legat de ceea ce te blochează)
– declanșarea anumitor emoții sau trăiri mai intense – fie cu aspect pozitiv sau negativ
– posibilitatea de a ne deschide mintea și inima la un nivel mai adînc de înțelegere, de acceptare și iubire față de noi înșine și cei din jur
– posibilitatea de dezlegare a anumitor noduri energetice
– posibilitatea de a simți și înțelege ceva nou
– posibilitatea de a vedea ce e ascuns în subconștientul nostru sau cel al dinamicilor din familia, societatea noastră
– posibilitatea de a înțelege la nivel mai adînc anumite procese, comportamente, dereglări, schițe, sorți la nivel personal și colectiv
– picături ce servesc la deschiderea inimii către natură și re-conectarea cu noi și cei din jur..
– posibilitatea de a ne re-conecta cu sursa divină
– posibilitatea de conștientizare a faptului că suntem toți uniți

Posibile reacții adverse in timpul și după constelații:
– declanșarea anumitor emoții sau trăiri mai intense – furie, agresivitate, judecată, iritații, dureri in corp etc
– scăderea energiei
– vise mai intense
– in unele cazuri febră
– precum și alte reacții mai puțin plăcute

E important de menționat că apariția sau intensitatea la astfel de reacții diferă de la persoană la persoană dar dacă sau cînd se declanșează să știți că astfel de reacții sunt rezultatul descărcării energiei blocate și/sau reacția corpului, minții la confruntarea cu anumite procese mai dificile.. precum intilnirea umbrelor personale, familiale sau la nivel colectiv. Se încurajează ca să se permită timp ca aceste energii să se calmeze/așeze pînă ce își găsesc noul loc.. și de a avea încredere în aceste procese adînci de vindecare a minții, trupului și sufletului.. Și totuși în cazurile în care participantul simte că are nevoie de ajutor, vă încurajez să mă contactați direct sau sa vă adresați persoanei în care aveți încredere și care va poate oferi susținere.

Prin înscrierea la atelierele de Constelații Spirituale, înțelegi că în asemenea explorări ți se pot declanșa trăiri mai dificile (in timpul sau după constelații) și vă asumați răspunderea pentru comportamentul propriu, precum și pentru gestionarea proceselor personale.